Tumblr'da fenomen olmak

Tumblr'ın Artıları

Tumblr da Instagram ve Twitter gibi yüksek etkileşimli bir site. Bu ne demek? Bu gönderinizin beğeni, reblog alma oranının diğer sitelere göre daha fazla olması demek.

İnsanlar Tumblr da çok aktif ve insanlar zevklerini reblog yaptıkları şeylerle belli etmeyi seviyorlar. Bu yüzden eğer hedef kitleniz bayan ise koyduğunuz bir gülen koreli erkek resmi bütün kızların beğenmesini ve altına yorum yapmasını, rebloglamasını sağlayacaktır. Bu kitle Türk Tumblr kullanıcılarının %50'sini oluşturuyor. Bu insanların bu noktasına acımasızca saldıracağız.

Öncelikle aktifliği asla bırakmayın. 5 gün aktif olup günde 400 not (reblog ve beğeni toplamı) aldıktan sonra 2 gün inaktif oldum ve birinde 30 not, diğerinde 0 not gözüküyordu. İnsanlar anasayfaya gelmedikçe rebloglamıyor yani.

Reblog yapma hilesi ya da takipçi hilesi adı altında paylaşılan hiç bir siteye inanmayın. Çünkü Tumblr API'sinde Twitter gibi havuz uygulaması bulunmuyor. Eğer adınızı şifrenizi isteyen bu tarz bir uygulama bulursanız hele hiç yanaşmayın.

tumblr fenomen olmak

Tumblr'dan Para Kazanmak

Site sahipleri Tumblr'da reklam verme konusunda çok meraklı, çünkü bu sitede rebloglanan bir gönderi bir daha rebloglanıyor ve o da bir daha rebloglanabiliyor. Bu sonsuz zincir sayesinde bir gönderi onbinlerce kişiye ulaşıyor. Eğer 200bin takipçili bir hesaba bir link reklamı verilirse bunun 3 gün içinde on bin kişiden fazlaya ulaşabileceğini pek çok insan biliyor ve bu da sitelerini parlatmanın çok iyi bir yolu.

Tumblr, internetten para kazanma yollarının en kazançlılarından biri. Bir resme reklamı verenin linkini ekleyerip göndererek 20 TL kazanabiliyorsunuz. Eğer insanlar bunun reklam yönünü takmazsa reklamverene inanılmaz yüksek seviyede organik backlink kazandırıyor.

Bir sitemi 50 TL vererek anahtar kelimeli 5 tane resme yapıştırarak Google 120. sıralardan ilk 5 sıraya çıkarttım. Bu hem 50 TL verdiğim kişiyi hem de beni güldürdü. Çünkü şu an verdiğim paraların kat kat fazlasını kazanabiliyorum.

Nasıl Takipçi Kazanılır

Yukarıda sakın takipçi hilesi yapmayın, çünkü yok demiştim. Ancak bu sistemde de takipçi kazanmak için bir kaç site var. Bu sitelerden en işe yararını tanıtacağım.

Sitenin adı blog-plug ve buradaki Follow, Followback ve Followforfollow kategorilerinde takip edeni geri takip eden bloglar bulunuyor. Bunların hepsini takip ederseniz ve onlar da geri dönüş yaparsa oldukça yüksek sayıda Tumblr takipçisi kazanabilirsiniz.

Ayrıca bu sayfaya "Add Your Tumblr" butonuna tıklayarak blogunuzu ekleyebilirsiniz.

Bu kategorilere ulaşmak için:
http://blog-plug.com/category.php?id=Followforfollow

Şu an Tumblr'da 2400 civarı takipçim var ancak yükseltmeye devam ediyorum. Çünkü buradan çok iyi paralar kazanılabildiğini biliyorum.

4 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Tumblrda popüler olmanın yöntemlerin bazılarını alttaki yazımda ayrıntılı olrak bahsettim. Archive poster çok işinize yarayacak önemli ve güçlü bir Tumblr eklentisi

    https://lgbtarkadaslik.blogspot.com/2018/05/tumblr-ile-seo-taktikleri-ve-dikkat.html

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkürler

    aksaraynerede.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. İnstagram takipçi hilesi mi arıyorsunuz? Tıklayın: instagram takipçi hilesi 2021

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.