Wolfteam oynayarak 1 günde 15000 TL kazandılar!

Eski oyuncuları Wolfteam'in çok değiştiğini ve parayı yatıran kişinin oyunu kazandığını söylese de, sponsorlu büyük profesyonel takımlar için bu bir şey değiştirmiyor. Geçtiğimiz gün, Gaming İstanbul'da (GIST) Wolfteam turnuvası düzenlendi. Bu turnuvada yarışan profesyoneller arasında Fenerbahçe de var. HWA Gaming, 1907 Fenerbahçe, Dark Passage ve Game Sultan E-Sports takımları dün bu turnuvada kıyasıya mücadeleye tutuştu.

Turnuvanın ilk ayağında finale kalanlar 2 takım, Dark Passage (DP) ve Game Sultan takımları oldu. Turnuvanın birincisi de kıyasıya bir mücadele sonucu belirlendi. Başabaş giden oyunda geliştirdikleri taktiklerle öne geçen Game Sultan, turnuvanın birincisi olarak 7500 TL kazandı. Turnuvanın bu ayağında ikinci olan takım Dark Passage (DP) takımı olurken, diğer oyunlarda da e-spor konusunda oldukça gelişmiş olan HWA Gaming (HWA) takımı bu ayağı üçüncü olarak tamamladı.


Türkiye'nin diğer oyunlarda da önde gelen e-spor takımlarını Gaming İstanbul'da buluşturan Wolfteam turnuvasında takımlar toplam 15000 TL'lik ödül kazandı. Turnuva da takım da yarıştıran, Türkiye'nin en büyük e-pin alış sitesi olan Game Sultan'ın sponsorluğunda düzenlenen Wolfteam turnuvasında 1'inci takım 7 bin 500 TL ödül alırken, ikinci olan takım Dark Passage 2 bin 500 TL, üçüncü olan HWA Gaming ise bin 500 TL ödül kazandı. Aynı zamanda dereceye giren tüm oyuncular en kaliteli Steelseries ekipmanları kazandılar.

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.