Instagram'dan fotoğraf indirmek

Instagram uygulamasını dünyada milyonlarca kişi kullanıyor. Düzen böyle ilerlerken elbette Instagram'daki fotoğraflar da değere biniyor. En yakın akrabalarınızın kaybetmek istemediğiniz fotoğrafları, hatta belki eski sevgilinizin fotoğrafları...

Eğer Instagram’daki bir tanıdığınızın fotoğrafını kaydetmek istiyorsanız bunun için birkaç yöntem mevcut. Instagram’ın kendi uygulaması bize bu konuda yardımcı olmadığı için ya bunu yardımcı bir uygulamayla ya da manuel olarak yapmalıyız. Fotoğraf kaydetme programları bu konuda daha kolay bir çözüm gibi gözüküyor.

instagramdan fotoğraf indirmek

Bu programların en meşhurlarından birisi InstaSave programı. InstaSave programı ile fotoğraf kaydetmek tek tıkla mümkün oluyor. Google Play mağazasından ya da App Store'dan InstaSave yazarak uygulamayı indirin. Uygulamayı açın ve ardından Instagram'a girdiğiniz giriş bilgileriniz ile programa giriş yapın.

Giriş yapıldığında fotoğraflar telefonunuzun galerisindeki görünüme benzer bir şekilde seçilebilir olarak görüntülenecektir. İndirmek istediğiniz fotoğrafı belirleyin ve ardından fotoğrafın üstünde yer alan küçük yeşil simgeye tıklayın ve fotoğrafı telefonunuzun "Galeri" bölümüne indirin. İşlem tamamlanmıştır.

Bilgisayardan Instagram fotoğrafı indirmek için bir uygulama yok ama buna rağmen manuel olarak indirme çok daha kolay. Instagram uzun süre önce aldığı bir kararla siteye tarayıcı aracılığıyla girişe izin veriyor. Yine de tarayıcıdan indirme butonu bulunmuyor veya burada yer alan fotoğraflara sağ tıkladığınız zaman herhangi bir şekilde indirmeye izin vermiyor. Buna rağmen bu tarayıcıdan kaynak kodlar yardımıyla indirilebiliyor.

İndirmek istediğiniz resmin bulunduğu linke girin ve sağ tıklayarak Öğeyi Denetle butonuna tıklayın. Karşınıza gelen kodlarda bir link aramalısınız, CTRL+F yapın ve arama kutusuna "background-image" yazın (tırnak dahil değil) ve hemen yanında yer alan görüntünün hedef bağlantısını açın. Fotoğraf tarayıcınızda tam boyutunda belirecektir. Buradan fotoğrafa sağ tıkladığınızda normal bir fotoğraf gibi "Farklı Kaydet" seçeneği çıkacaktır.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.