Twitter'da "Onaylı Hesap" olun!

Twitter, onaylanmış hesap olmak için yapılması gereken başvuruyu herkese açık hale getirdi. Şimdiye kadar sadece şirket hesaplarına ve ünlülere açık olan onaylanmış hesap özelliği, isminizin yanında mavi bir onay işaretinin olmasına sebep oluyordu. Ünlülerin oldukça işine yarayan özellik sayesinde ünlülerin sahte hesapları ayırt edilebiliyordu.

Sizin de internette sahte hesaplarınız bulunuyorsa fark edilmek için bu özelliği kullanabilirsiniz. Bu özelliği kullanan herkes onaylı hesap olmuyor elbette. Eğer kayda değer sayıda insan sizi tanıyorsa bu özelliği kullanabiliyorsunuz. Başvuruyu yaptıktan sonra neden onaylı hesap olmanız gerektiğini de açıklamanız gerekiyor.

twitter onaylı hesap alma

Bu özellik ile onaylı hesap olmak için telefon numaranızı doğrulamanız, e-posta adresinizi doğrulamanız, Twitter'daki biyografi bölümünüzü doldurmanız, kendinizi gösteren geçerli bir profil fotoğrafınızın bulunması, doğum tarihinizi girmeniz, bir websitesine sahip olmanız ve bunu profilinize yazmanız ve tüm tweetlerinizin herkese açık olması gerekiyor. Bunları tamamladıktan sonra Twitter, sizden kimliğinizin fotoğrafını paylaşmanızı isteyebiliyor ve neden onaylı hesap olmanız gerektiğini soruyor. Bu işlemleri de yaptıktan sonra artık başvurunuzun onaylanmasını bekliyorsunuz.

Twitter, en aktif sosyal medya sitelerinden biri, Twitter'da bir onaylı hesabınızın olması, ister istemez insanlara bir ciddiyetiniz olduğunu gösteriyor. İnsanlar bu tarz hesapları sırf kendilerine bir şeyler katacağını düşündüğü için bile takip edebiliyor. Eğer gerçekten tanınmış biriyseniz Twitter onay işareti almanız size çok şey katacaktır.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.