Metin2'de UNUTAMAYACAĞINIZ 8 unsur...

1-Örümcek zindanında bekleyip sürekli sizi öldüren farklı bayraktan oyuncular

metin2 örümcek zindanı

Oyundaki tek vasfı Dolunay Kılıcı bulduktan sonra küçük levellerin yanına gidip onları kasmak veya öldürmek olan bu oyuncular, Örümcek Zindanı'nda türerdi genellikle. Bunlarla karşılaşan kişi muhtemelen hemen portala koşar, CH değiştirir ve hemen geri gelirdi. Çünkü bu oyuncular adeta sizi kastırmamaya yemin etmişlerdi. Kendilerini küfürle ansak da yazının devamında daha küfürle anacağımız çok unsur var.

2-+9'a çıkmamaya yemin eden Dolunay Kılıcı

metin2 dolunay kılıcı

Aynalardan daha parlak gözüken bu kılıç, bir bedensel eğitimli savaşçının eline geçtiğinde çoğunlukla bu savaşçı ne yapacağını şaşırır ve meydanda gezip herkese fısıldayarak "qel ws" yazmaya özen gösterirdi. Bu iş genelde 70 levellerin bir tanesinin gelip kendisini öldürmesiyle son bulurdu. Kılıcı bulmak çok dertti, +9 basmak ayrı dert. +4'e herkes bir şekilde getiriyordu ancak sonra yakmamak için Kutsama Kağıdı aranır, gerekli cesaret toplanınca basılır, onda da bir ihtimal +9'a geçilirdi. Bu tövbeli kılıcı +9 yapınca da değişik renklere bürünür, üstüne sarı yeşil ışıklar gelirdi.

3-Demirci

metin2 demirci

Oyuncular +4'e kadar bu adamla eşyayı yükseltir, yanma ihtimali gelince de bu ^@?#@#'in binbir emekle düşürdüğünüz eşyayı yakmaması için "Kutsama Kağıdı" aranırdı. Heyecanlı oyuncular bu adamla basmakta inat ederlerdi ve ekranın ortasında çıkan "Başaramadın." uyarısı ile karşılaşınca mutlaka sinirlenip bilgisayarının bir parçasına zarar verirlerdi.

4-Oyundaki binbir dedikodu

+: "Kanka statü puanlarını zekaya basıorsun tmm mı?"
-: "He tmm"
+: "Sonra kitap okuyunca %100 okunuyo kanka wlla"

+: "Knk bak markete git pazar kağıdı al sonra demircinin sol elinin altına pazar ac demirci eşyaları yere atıor bzn sana gelir."

+: "Metin2 kolombiya serwerı war orda son lwl 2500 knk 2000'den başlıorsun admin kılıcı die birşey gelior herşeye tek atıorsun ama orada çar açmak için gameforge'da çalışman gerekıor."

Çoğunlukla okuldaki Metin2 oynayan arkadaş grubu arasında gerçekleşen bu muhabbetler, Metin2 forumlarında gezen 2008 trolleri tarafından ortaya atılan dedikodulardan ibaret. Çoğunluğu yanlış olan bu dedikodular olmasaydı belki de oyun bu kadar uzun süre oynanmazdı. Sonuçta birçok kişi bunları test etmek için aylarını harcadı ve oyun belki de en çok bu sayede oyuncu kazandı. Ne olursa olsun bunları denerken geçirdiğimiz zaman bile çok keyifli olduğundan hiçbir lafım yok.

5-"qel kasiyim seni?"

Her bayrakta bulunan ve oyundaki 50 levellerin %50'sinden fazlasını oluşturan bu kesim, oyuna yeni başlayanların takıldığı öğretmen, 1.köydeki köprü gibi yerlerde takılıp gelenlere fısıldayarak "qel kasiyim seni?" diye sorarlardı. Nezaketen mi soruyorlar bilinmez ama birçok kişiyi mutlu etmeyi başarmışlardı. Genelde bir kazançları olmazdı ancak bazıları kastıktan sonra bir iki eşyayı kandırıp alıp kaçarlardı. Bunun sebebi de düşük seviyelere bu eşyaların daha çok düşmesiydi.

6-Işınlayıcı

metin2 muhabbetleri

7-Tek tek getirilmesi istenen lanet kitapları

metin2 zor görevler

Üstüne konuşmaya gerek yok, tam küfürlük bir görevdi. GTA'daki helikopter görevinden daha zor olan bu tek görevi yapmak için Seungryong Vadisi'nde gitmeniz gerekiyor, orada sümük gibi üstünüze yapışan büyük ağaca benzeyen tipleri kesmeniz gerekiyor, sonra da bir adet düşürürseniz geri gelip kitabı vermeniz gerekiyordu. Birçok oyuncu bu görevi soldaki görev sekmesinde bırakıp sıkılır, görev yapmayı bırakırdı.

8-Item kopyalama hilesi

metin2 item kopyalama hilesi

+: "sa kardeş sana item kopyalama hilesi öğretim mi?"
-: "hee"
+: "bak şimdi napıorsun biliomusun envanterinde gereksiz silah var mı onu yere atıyormuş gibi yap ama evet yada hayır deme sonra o silahı giy evet de"

*İtem yere düşer ve hile öğreten arkadaş itemi alır.

-: "eee qelmedi?"

*Hile öğreten arkadaş oyundan çıkar.

Kendilerini GM'ye şikayet ettiğinizde "Oyuncularımızın eşyaları kendi sorumlulukları altındadır." gibi ciddi bir cevapla karşılaşırdınız. Bunun anlamı eşyanızın çalındığıydı, bu hileyi öğretenlerin çoğu oyunu oynayanların duygularıyla oynayan ve kız hesap oluşturan erkeklerdi. Kendileriyle evlenildi, hileler öğrenildi, şifreler verildi ve bir sabah oyuna girildiğinde iksirlerle küfür yazıldığı görüldü.

BONUS: 1.Köy Müziği


Oyunu oynamayı bırakanların gözyaşı dökmesine sebep olan müzik. Aranızda gitar çalmakla ilgili temeli olan varsa internetten tablarını ve akorlarını bulabilirsiniz gerçekten çok etkileyici bir müzik, kimin tarafından yapıldığı bilinmiyor ancak hala hatırlanıyor. İster kırmızı bayrak olun ister mavi, ister sarı. Ne olursa olsun bu müziği duymaya mahkumsunuz. Bu kadar önemli konusu olan bir listede bu müzikten bahsetmemek çok ayıp olurdu. Gitar solosunda tüyleri diken diken olmayan yok.

Müziğin adını merak mı ediyorsunuz? Enter the East...

1 yorum:

  1. En cok oynanan güzel metin2 pvp serverler listesini sitemizde hergün güncelliyoruz aradıgınız pvpyi zor orta kolay wslik seklinde cok kolay sekilde bulabilirsiniz ayrıca tanıtım sektöründe öncü olan sitemiz tüm sitelerine üçretsiz tanıtım yapmaktadır ayrıca metin2 pvplerde kullanılan lonca isimleri çar isimleri gm kodları gibi konularda yardımcı olmaktadır sizde sitemize gelerek üçretsiz pvp server ekleyerek oyuncu kazanabilirsiniz tek yapmanız gereken metin2 pvp sitemize ziyaret etmeniz www.metin2serverler.biz.tr

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.