Instagram'da fenomen olmak

Daha önce Tumblr'da Fenomen Olmak hakkında yazdığım yazı çok ilgi çekmişti, bugün size Instagram'da nasıl takipçi kazanıp bu sayede internetten ayda yüzlerce TL kazanabileceğinize dair ipuçları vereceğim.

instagram'da fenomen olmak

Instagram'ın Artıları

Instagram da Tumblr ve Twitter gibi yüksek etkileşimli bir site. Peki bu ne anlama geliyor? Bu gönderinizin beğeni, yorum alma oranının diğer sitelere göre daha fazla olması demek.Örneğin bugünlerde Facebook'taki aktiflik oranı oldukça düşük. 2,5 milyonluk bir komedi sayfasının her gönderisine 10 bin beğeni gelmesi bile 2-3 gün sürüyor. Bu takipçilerin ölü olduğu anlamına geliyor. Çünkü Facebook son yıllarda artık yaşlılara ve çocuklara hitap eder hale geldi. İnsanlar akrabaları tarafından izlenmek istemediği için az bilinen sosyal medyalar arıyor. Instagram'da onların işine yarayacak bir site.

İnsanlar Instagramda da Tumblr'da olduğu gibi çok aktif ve insanlar sevdiklerini diğerlerine göstermeyi seviyorlar, bu yüzden hoşuna giden şeyleri beğenmekten hiç çekinmiyorlar. Genç kızların Instagram'da takip ettikleri moda sayfalarının çok yüksek gönderi beğenileri almasının sebebi de bu.

Her sosyal mecrada olması gerektiği gibi Instagramda da aktifliği asla bırakmayın. Siz fotoğraf yollamadan insanlar beğenemez. Bir gün bir şirketten reklam alacaksanız ilk baktıkları şey aktifliktir.

Instagram'dan Para Kazanmak

Instagram'da sayfalara reklam verenler genellikle websiteleri, elektronik sigara satıcıları, nargileciler, parfüm modelleri şeklinde sıralanabilir. Bunun yanında kilo verdirme ürünleri gibi ürünler de sıkça reklam verir. İlaç benzeri ürünleri satarken dikkat etmenizi tavsiye ederim, kişi eğer ürünü alırken sizin üstünüzden ürünü bulursa ve sonra başına bir şey gelirse siz de sorumlu olarak yargılanabilirsiniz.

Instagram bence en kârlı sosyal medyadır. Rastgele gördüğünüz komik videoları indirip, altına adınızı yazıp atarak bile 1 milyonun üstünde beğeni elde edebilirsiniz. Bu konudaki canlı örnek Çağrı Taner. Kendisi bir reklam gönderse bile 10 bin beğeniye kolayca ulaşabiliyor. Gönderilerinin çoğu da 50 bin beğeninin üstünde.

instagram beğeni al

Nasıl Takipçi Kazanılır

Instagram'da bazı takipçi hileleri var ama hesabınıza daha çok zarar verirler. Bu uygulamaları bedava kullanmaya çalışırsanız uygulamaya izin verdiğiniz anda artık başkaları takipçi istediğinde siz takip edeceksiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.