Addmefast sitesi işe yarıyor mu?

Çok da uzun tutmayı planlamıyorum bu yazıyı. Bildiğiniz üzere son zamanlarda Addmefast gibi sistemlerin sayısı çok sayıda arttı. İnternetten para kazanma, sosyal medyada popüler olma umuduyla bu tarz sitelere girenler 10 gün sonra boşuna emek verdiğini söylüyorlar. Eğer bu sitelere para harcamazsanız zaman kaybı olduğunu düşünüyorlar.

Haklılar. Çünkü bu sitelerin gönderdiği takipçi, beğeniler hiç bir işe yaramıyor. Bunun sebebi bu sistemlere üye olan kişilerin yedek hesabından beğeni yapıp bir daha aktif olmamasıdır. Asıl organik takipçi, tweetlere veya gönderilere yorum atar, beğenir, retweetler. 

addmefast sitesi işe yarar mı


Bu organik olmayan takipçinin tek bir faydası vardır. Eğer gerçekten aktif iseniz, takipçi sayınız da 7000-8000 civarı ise 2000 takipçi satın alabilir veya elinizle kasabilirsiniz. Bunun faydası başka insanların takip sayınızın yüksek olduğunu görüp profilinize göz atmak istemesidir. Belki aradıkları fenomen siz olacaksınızdır ancak takipçi sayınız az olduğu için ön planda değilsinizdir.

Addmefast'in internet sitelerine hit konusunda da aynı şekilde işe yaramaz olduğunu düşünüyorum. Direkt linklerden gelen kullanıcılar Google sıralamasına en az etki eden etkenlerden biri, dofollow backlink veya kullanıcının kendi iradesiyle tıklayacağı nofollow backlink bu yöntemden 10 kat daha işe yarardır.

Ayrıca kredi kazanıp bunu kullandığınızda bir gün 20-25 bir gün 2000 görüntülenme, sonraki gün krediniz bitince 30 görüntülenme olması Adsense'in pek hoşuna gitmeyecektir ve sitenizi incelemeye alabilirler. Bunun sonucundaki tutumları da Google'da geriye alınma veya Adsense ban olabilir.

Yine de ben bu sistemin verdiğim 8000 takipçi örneği gibi durumlarda kullanılabilir olduğunu düşünüyorum. Bu sistem ile ilgili değişik yazılarım, Addmefast kredi kasma yöntemleri paylaşacağım.

Peki bir çoğunuz nasıl takipçi kazanacağını merak ediyor. Bunu  "Nasıl Twitter Takipçisi Kazanılır?" başlıklı makalemde anlattım. İnsanları takip etmek, sonra geri takip etmelerini beklemek en etkili yöntemlerden biri. Aynı zamanda bu yolla gelen takipçilerin etkileşimleri Addmefast etkileşiminin yaklaşık 3 katı.
(Kendi deneylerim ile bu sonucu elde ettim.)

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.