Telefonlarınızda Türk Telekom mu yazıyor? | Avea, TTNet, Türk Telekom birleşti

Telefonunuzu açtığınızda ekranın üst tarafında Türk Telekom yazıyorsa hiç şaşırmayın.
Türk Telekom'un bir servisi olan TTNet, Türk Telekom ve mobil operatör Avea, tek çatı altında Türk Telekom markasıyla çalışmaya devam edecek.

Türk Telekom markasının logosu da tamamen değişti. Artık sade bir tasarımı logo olarak kullanıyor ve eski ok vurguları hala logoda bulunuyor.


Bu birleşimin sonuçları da kullanıcıların yüzünü güldüreceğe benziyor, 1 Nisan'da 4.5G'ye geçiş başlayacak ve ülkemiz yeni teknoloji ile tanışacak.

4.5G için yeni SIM kart alınması gerekiyor. Yani bütün SIM kartları 4.5G uygulamasını desteklemiyor. Merak etmeyin, 3G destekli karttan 4.5G destekli karta geçiş ücretsiz.

İşte SIM kartınızın bunu destekleyip desteklemediğini anlamanın yolları:

Eğer bir Avea kullanıcısıysanız maalesef SIM kartınızı değiştirmeniz gerekiyor. Eski kartların hiç biri yeni teknolojiyi desteklemiyor. Yeni SIM kartlarının üstünde 4,5G ibaresi bulunuyor.

Eğer bir Turkcell kullanıcısıysanız bu linkten telefon numaranızı girerek telefonunuzun 4.5G'ye hazır olup olmadığını görebilirsiniz.
Eğer bir Turkcell kullanıcısıysanız ve Sömestr'da SIM kartınızı yenilerseniz Sömestr'ın sonuna kadar kullanabileceğiniz 4 GB internet kazanıyorsunuz.

Eğer bir Vodafone kullanıcısıysanız hiç üzülmeyin. Elinizdeki SIM kart 4.5G'yi de destekliyor olacak. Vodafone SIM kartlarını yenilemeye gerek duymadan yeni teknolojiyi kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.