Steam'deki bedava olan oyunları bulmak

Bazı oyun geliştiricileri, Steam'de yayınladıkları oyunları belirli bir süreliğine ücretsiz olarak kütüphaneye ekleme hakkı veriyorlar. Bunların birini geçen gün paylaşmıştım. Şimdi size böyle oyunlar olduğunda nasıl haberdar olacağınız ile ilgili tavsiyeler vereceğim.

Paralı oyunları ücretsiz indirmek, yasadışı bir faaliyet ancak Steam'de oyun yapımcısı belirli süreliğine 0,00 TL'ye çekmişse sorun yoktur. Bu tarz ucuzlayan veya bedava olan oyunlardan haberdar olmak için bir Reddit üyesi olmanız gerekmektedir.

Reddit hesabı oluşturmak için http://reddit.com/ adresinden kaydolma butonuna tıklıyorsunuz. Hesabınızı oluşturup onayladıktan sonra bazı subredditlere üye olmanız gerekiyor. 

Subreddit, bir Reddit kullanıcısının takip edebileceği ilgi alanlarıdır. Bunlar bir bilgisayar oyunu olabilir, örneğin r/Leagueoflegends, bir dizi olabilir, örneğin r/MRRobot, bir ülkenin haberleri olabilir, r/Turkey, buna benzer şeyler..

reddit'ten ücretsiz oyun bulma


https://www.reddit.com/r/GameDeals/ adresine giriyorsunuz, giriş yapıyorsunuz ve bu subreddit'i takip ediyorsunuz. Bu subreddit'te insanlar ücretsiz oyunları veya yüksek indirime giren oyunları gösteriyor. 

Yukarıda da belirttiğim gibi bu subredditteki tüm başlıklar ücretsiz oyun değil, kimisi yüksek indirimdeki oyunlar. Bu oyunların da indirim oranları yazıyor.

Sizin hedefiniz eğer ücretsiz oyun almak ise başlığında FREE yazan oyunlara göz atmalısınız. Bunların bazıları bir Twitter takip etmek karşılığında ücretsiz oyun vadederken bazıları direk Steam bağlantısına yönlendiriyor

Bu oyunların hepsi sonsuza kadar ücretsiz değil, Steam bağlantısına iyice göz gezdirirseniz ne zamana kadar ücretsiz olacağını görebilirsiniz.

Eğer tüm bu şeyler biraz yorucu geldiyse ve düzenli olarak o siteye giriş yapıp, aynı zamanda birçok kaynağı kontrol edemeyeceğinizi düşünüyorsanız. Bu siteyi Sık Kullanılanlar'ınıza ekleyebilirsiniz. Ben bu subredditteki ücretsiz oyunları ve diğer bazı kaynaklardaki ücretsiz oyunları bulup sitemde sizinle paylaşmaya çalışacağım.

Sadece 6 ücretli oyun bulunan Steam hesabımda 35 adet ücretsiz oyun var. Bu 35 oyunun tam 20 tanesi şu an paralı olarak bulunuyor.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.