Türknet'te "Adil Kullanım Kotası" kalktı.

Geçtiğimiz günlerde tekrar gündeme gelen Adil Kullanım Kotası konusunda birtakım iyileştirmeler yapılsa da yeterli değildi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AKK uygulamasının 2018 sonunda tamamen kaldırılacağının müjdesini vermişti. Birçok internet kullanıcısı da tabii ki bunu yeterli bulmadı, 2018 sonuna bekletilmesinin saçma olduğunu düşündü. Bugün bu konuda devrim niteliğindeki adım Türknet adlı sağlayıcıdan geldi!

Türknet Adil Kullanım Kotasını Kaldırdı

Türknet, dün kullanıcılarına gönderdiği mesajla dün itibariyle ADSL kullanıcılarına uyguladığı AKK uygulamasını ek bir taahüt istemeden, hiçbir zam yapmadan kaldırdı. Bu uygulamanın yapılışının Türknet kullanımını artıracağı düşünülüyor. Türknet'in bu adımını duyup Türknet kullanmadığınıza üzülmeyin, unutmayın ki bu gelişme, küçük internet servis sağlayıcıları arasındaki rekabeti artıracak ve diğer internet servis sağlayıcıları da satışlarının düşmemesi için AKK uygulamasını minimuma indirecek ya da tamamen kaldıracaktır.

Bugün Donanımhaber'in gündemine oturan başlıkta birçok kullanıcı bu çalışmaya destek verilmesi gerektiğini, AKK'nin kaldırılmasını erkene çekebilecek bu olayın devrim niteliğinde olduğunu söyledi.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.